El club

Més que ciclisme…

El Club Ciclista El Vilosell apropa i promou el ciclisme en totes les seves modalitats, a totes aquelles persones amb inquietuds per conèixer el territori que ens envolta i que vulguin passar bones estones, compartint una afició que ens uneix i enganxa.

Els orígens

(quan encara existia la roda de 26″)…

Rondava l’any 2009 quan aquest club feia les seves primeres passes. Encara no sabia que seria un club, però ja es pot dir que funcionava com a tal.

Orgullosament lluïm ja més de 10 anys d’ història i, actualment més de 40 socies i socis, petits i grans i molts d’ amics del Club Ciclista del Vilosell, ens acompanyen en aquesta gran família.

Per què formar part del club?

Descobrir i gaudïr de la natura

T’has fixat mai en l’entorn privilegiat que ens envolta, però no t’atreveixes a descobrir-lo?

No et preocupis, aprendràs a anar i no tornar per la mateixa ruta, coneixeràs nous camins i racons que et deixaran bocabadada a cada sortida, tots els teus sentits s’accentuaran en un entorn natural que cal descobrir i veuràs com cada sortida i repte que s’organitza complirà les teves expectactives.

Oxigeneràs el teu cos respectant i gaudint de l’entorn, a més, sobre rodes.

Descobrir-te a tú mateix

Coneixeràs que els límits només te’ls poses tu i que sempre pots millorar la tècnica, el teu estat de forma, la teva salut, posar-te nous reptes que no t’imaginaves… i garantim que amb nosaltres, millorarà el teu humor.

FORMA PART DE LA NOSTRA “GRUPETA” –> MAIL

Aquest interès comú que ens uneix i apassiona, forma part del nostre dia a dia conjunt i fa que sigui possible ara, iniciar un NOU PROJECTE en el que hem intentat posar tots els nostres recursos. Neix…

LA VILOSELLENCA

MES FOTOS…

Amb el suport de :